Linkkatalógus
Linkcsere - Bannercsere, Egy visszamutató link weboldaladnak a linkkatalógusban
MENÜ

Szolgáltatások


Tűzvédelmi előadó tanfolyam
Elkészíteni a tűzvédelmi szabályozást A jogszabályban meghatározott, vagy annál alacsonyabb tűzveszélyességi szintű gazdálkodó szervek, létesítmények tűzvédelmével kapcsolatos szakfeladatok önálló ellátása. Munkavállalóként, vagy szolgáltatóként képes a gazdálkodó szervezet szakszerű tűzvédelmi igazgatási tevékenységének önálló végzésére. A létesítmény tűzvédelmi viszonyainak értékelése, tervezése, szabályozása, szervezése, vezetői döntések előkészítése, a végrehajtás ellenőrzése. szervezni a tűzvédelmi szervezet munkáját.
Visszamutató link a linkcsere linkkatalógusra

Unio Print borítékgyár és papírfeldolgozó
Az Unio Print borítékgyár és Papírfeldolgozó, Budapest szívében működő egyedi borítékokat gyártó cég. Célunk a nagy tömegű kommersz borítékgyártás helyett, a teljesen a megrendelők igényeihez illeszkedő borítékok egyedi gyártása. Gyártóként lehetőségünk van egyedi anyagból, egyedi méretben, akár kis példányszámban is legyártani, a valóban a megrendelő által megálmodott borítékokat
Visszamutató link a linkcsere linkkatalógusra

BudapestFizio mozgásterápiás magánrendelés
Ha szeretne sérülést vagy műtétet követően minél gyorsabban felépülni, és egészségét visszanyerni, forduljon bizalommal terapeutánkhoz. Nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra, vagyis az olyan problémák kezelésére, melyek még nem okoznak tartós panaszokat. Megfelelő időben elkezdett, rendszeres gyakorlatokkal elkerülhetőek a komolyabb szimptómák. Ilyen például az irodai ülőmunkát végzők körében gyakran tapasztalt nyak- és derékfájdalom, ami hosszú távon porckorong sérv kialakulásához vezethet. Megfelelő, rendszeres terápiával azonban mindez megelőzhető.
Visszamutató link a linkcsere linkkatalógusra

Rácz Rita Kozmetika
Látogass el hozzám, ha szépülni szeretnél! Alapos bőrdiagnosztika után személyre szabott tisztító-kényeztető kezelést állítok össze Neked. Segítek egy olyan hétköznapi vagy alkalmi smink elkészítésében, ami az arcodhoz leginkább passzol, ezáltal kihangsúlyozza a szemeid, vagy épp az ajkaid. Egyeztessünk időpontot telefonon vagy személyesen a II. kerületben, a Mammuttól két sarokra.
Visszamutató link a linkcsere linkkatalógusra

Dugulással kapcsolatosan Budapesten és 50km-es körzetben
Duguláselhárításban alkalmazott módszereink: Gépi spirálozás, Ipari vákum kezelés, gyökértelenítés, aknatisztítás, szennyvízszivattyúzás, szivattyú javítás telepítés, lefolyócső kamerás vizsgálata ellenőrzése, lefolyócső tisztítása nagynyomású kocsival úgynevezett: WOMA-val. Bővebben ezen módszerekről a weboldalunkon talál részletes tájékoztatást. A honlapunkon ingyenesen kérhet visszahívási lehetőséget és a munkatársaink 15-30 percen belül visszahívják. Az interneten szereplő áraink Budapest-re vonatkoznak azon kívül eső településen felárat számítunk fel illetve éjszakai kiszállás esetén is. Hétvégén és ünnepnapokon is nyitva tart a szolgáltatásunk. Éjjel-nappal hívható mobiltelefonszámunk: 06-30-922-23-60
Visszamutató link a linkcsere linkkatalógusra

Viárgküldés Vácra
Oké, eldöntötted, senki sem állíthat meg, megleped Szíved választottját egy romantikus virágküldéssel. De azt sem tudod, hogy hol kezd a megrendelést? Milyen szempontok szerint választ virágküldő céget? Milyen fajta virágokból állítsd össze virágcsokrodat? De az sem lenne egy hátrány, ha nem kellene mélyen a pénztárcádba nyúlnod, ugye? Akkor válaszd a legegyszerűbbet, Nálunk ugyanis mindössze két perc választ el a virágküldéstől...ugyanis ennyi a megrendelési időnk. Ráadásul, ha a virágküldésed Vácra szól, akkor 40 százalékos kedvezményt adunk virágküldéseinkből!
Visszamutató link a linkcsere linkkatalógusra

Vagyonőr képzés
Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a vagyonőr képzés területén. Felkészült, tanuló orientált oktatóink színvonalas órákat tartva adják át magas szintű tudásukat a tanulóknak. A tanfolyam elkezdhető minimális – alapfokú iskolai végzettséggel, nem igényel szakmai előképzettséget. Az elméleti és gyakorlati órák száma 40 -60 %-os arányban oszlanak meg. Abszolút gyakorlatorientált képzésről van szó, hogy minél több időt gyakorolva profivá váljanak és elérjék a szakképesítés csúcsát.
Visszamutató link a linkcsere linkkatalógusra

Servitius Transport Költöztetés
A Servitius Transport évek óta áll ügyfelei szolgálatában. Többszáz sikeres költöztetésen vagyunk túl, így nagy gyakorlatra tettünk szert, munkatársaink igazi Csapattá kovácsolódtak. Cégünk – igény szerint – a költöztetés minden szakaszában közreműködik. Csomagolunk, szállítunk, raktározunk, de akár mestereket is biztosítunk különböző területekhez, például zárszerelés, meleg- és hidegburkolás, biztonságtechnika… Szolgáltatásaink cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt elérhetők Budapesten és vidéken. Hívja ügyfélszolgálatunkat!
Visszamutató link a linkcsere linkkatalógusra

Csodakert Óvoda
A Csodakert Óvoda főleg Budapest és Budaörs környéki gyermekeket vár óvodájában. Kellemes, erdei környezettel és hangulattal várják a piciket. Szabadtéri programok, sportolási lehetőségek és nyelvtanulási lehetőségekkel is várják az óvoda szakemberei a gyermekeket. Úszás, korcsolya és sí oktatás is van az óvodában. Már egészen pici kortól is várják a gyerekeket.
Visszamutató link a linkcsere linkkatalógusra

Purhab szigetelés – PurMester Kft.
Cégünk egy vadunatúj technológiát alkalmaz a hő- és vízszigetelés területén, a SZÓRT POLIURETÁN HABOT, amely túlmutat az eddig alkalmazott összes hőszigetelési technológián. Sokrétű felhasználása lehetővé teszi többek között lakóházak, lapostetők, állattartó telepek, gabonatárolók, és tartályok szigetelését is.
Visszamutató link a linkcsere linkkatalógusra

Weblapmágus
Saját weblapot szeretne? A legrövidebb utat kínáljuk önnek ahhoz hogy egy hatékony és gyönyörű weblapra tegyen szert! Annyira biztosak vagyunk a weblapépítőnk sikerében, hogy ingyenesen használhatja egy hónapon keresztül! Most azonnal el is kezdheti saját weblapjának készítését. Ha nem tetszik önnek amit adunk , akkor egy forintjába sem került hogy kipróbálta!
Visszamutató link a linkcsere linkkatalógusra

Egyedi bútor készítés
Lakásfelújítással foglalkozó cégünk leányvállalataként hoztuk létre a bútorkészítéssel foglalkozó ágazatunkat, mely egyedi bútorok gyártásával, beépítésével foglalkozik. Megrendelőinknek segítségére vagyunk látványtervek készítésével, egyedi megoldások ajánlásával, illetve bútor szín mintáinkkal. Az egyedi bútorkészítés lehetőséget nyújt otthonunk ízlésünk szerinti berendezésére, amelyet több száz színmintánk koronáz meg. Mára már a számtalan lehetőségnek hála nem sok olyan ötlet van, amelyet nem lehet megvalósítani, legyen szó konyhabútorról, gardróbszekrényről, hálószoba bútorról, vagy más egyedi elképzelésről.
Visszamutató link a linkcsere linkkatalógusra

Vállalkozás lista mi a kicsikért vagyunk!
Vállalkozások listája, olcsó reklám vállalkozásának, kitűnő bemutató oldalak, képek, rengeteg leírás hasznos oldal önnek és vállalkozásának! Egy remek lehetőség mely olyan reklámozási lehetőséget nyújt mely olcsó, hatékony professzionális, elkészítjük saját bemutatkozó oldalát rengeteg menüpont, képfeltöltés, szavazás, űrlap és rengeteg bővítmény használja ki már most!
Visszamutató link a linkcsere linkkatalógusra

Bannersbroker
Az oldalamon ajánlott üzletek megbízhatóak, jelenleg is fizetnek. Nem ajánlok olyan munkát, amit én nem csinálok! Nem ígérem,hogy vagyonokat lehet keresni,de kitartó munkával némi befektetéssel, szép kis mellékes jövedelemre tehetsz szert. Vannak emberek akik az internetes munkából élnek s nem is rosszul.
Visszamutató link a linkcsere linkkatalógusra

Pénzkereseti lehetőségek
Ezen az oldalon online pénzkereseti lehetőségeket ajánlok, amiket személyesen ellenőriztem és kipróbáltam.Minden segédlet és leírás megtalálható az oldalon található lehetőségekről, de személyes kapcsolatfelvételre is van lehetőség.Folyamatosan frissülő tartalom, mind az új megbízható lehetőségekről, mind pedig a hozzájuk tartozó segédletekről és leírásokról.
Visszamutató link a linkcsere linkkatalógusra

Kutyaközpont
A Kutyaközpont kutyakiképzéssel kapcsolatos ismeretterjesztéssel, kutyás tanfolyamok szervezésével, bentlakásos, házhozjáros kutyakiképzéssel, kutyaiskola, kutyapanzió működtetésével és állateledel forgalmazásával foglalkozik. A kutyakiképzés terén kiváló szakemberek összefogásával alakítottuk ki kiképzőbázisunkat, mely a megbízóink és kedvenceik minden igényét kielégíti. Munkánk során elsőszámú szempont a gazdi és kutyája közti teljes harmónia megteremtése. Tevékenységünk során fő irányvonal a Kutyaközpont birtokában lévő teljes tudásanyag átadása a kutyaneveléssel, kutyatartással, kutyakiképzéssel, kutyaápolással, kutyatáplálással kapcsolatban. Nem titkolt vágyunk, hogy olyan tudásanyaggal vértezzünk fel, ami a hétköznapokban is segítségedre lesz abban, hogy saját kutyád kutyaoktatója lehess.
Visszamutató link a linkcsere linkkatalógusra

Kutyakiképzés-Családi kutya
Kutyakiképzés-Családtagot képzünk. Gyimesi Boglárka vagyok, kutyakiképző. Évek óta vállalok bentlakásos és házhoz járós kutyakiképzést. Munkám során fontosnak tartom, hogy a kutyák kiképzése mellett, a gazdikat is megtanítsam a kedvencükkel való kapcsolattartástechnikájára.Szolgáltatások:kutyaiskola,kutyapanzió,kutyasétáltatás,őrző-védő képzés.
Visszamutató link a linkcsere linkkatalógusra

Liszt Ferenc reptéri taxi transzferek
Az Ön Liszt Ferenc reptéri taxi ajánlata, szállítója Budapesten kedvezőbben...VOLÁN TAXI! Olcsóbb transzfer árak. Látogasson el weboldalunkra is. A teljesebb kiszolgálás érdekében reptéri taxi transzferek mellett kedvező, vagy olcsóbb árakat ajánlunk Pest megyébe vagy onnan irányuló taxi transzfereket Budapestre, reptérre. Ajánlunk még szintén kedvező transzfer árakat Ausztriába, Szlovákiába, Csehországba, Romániába, Horvátországba, Szerbiába.
Visszamutató link a linkcsere linkkatalógusra

Flabolsim Stúdió
Szépségápolással foglalkozó oldal. Budapesten kozmetikai stúdió, és flabélos stúdió nagy számban megtalálható. Viszont ilyen kedves vendéglátás, törzsvendégek megbecsülése egyiknél sem tapasztalható, mint nálunk. Flabélos testedzéssel 1 óra edzést 10 percre rövidíthet. Ezt ne hagyja ki. Látogasson el oldalunkra, és egyeztessen időpontot kolléganőnkkel.
Visszamutató link a linkcsere linkkatalógusra

Varró Kárpitos Műhely
Kárpitos Műhely, ahol az első osztályú bútorok születnek! Saját modellválasztékból vagy egyedi tervek alapján ülőgarnitúrák, ágyak, fotelek készítése, kárpitozott bútorok áthúzása, felújítása, javítása. Széles kárpitos bőr, műbőr, textilbőr és szövetminta választék! Minőség, megbízhatóság, kiváló ár-érték arány!
Visszamutató link a linkcsere linkkatalógusra

Hitelek gyorsan egyszerűen
A hitelek24 egy hitelközvetítéssel foglalkozó weboldal. Segítségére vagyunk bárkinek aki hitelt szeretne felvenni de nem tudja merre induljon. Aki nem igazodik ki a bankok útvesztőiben minket bátran keressen! oldalunkon több száz hitelközvetítő partner várja a hiteligénylőket. Legyen szó lakás hitelről, személyi hitelről, hitelkiváltásról mi segítünk! www.hitelek24.hu
Visszamutató link a linkcsere linkkatalógusra

Hangstúdió Rozgonyi
Rozgonyi Péter vagyok, a TomTom stúdióban eltöltött több mint tíz év után indítottam saját vállalkozást. A stúdióm profílja: hangfelvétel, keverés, 5.1 keverés, mastering, koncertek felvétele, hang utómunka, restauálás, digitalizálás. Óriási tapasztalattal, és világszínvonalú berendezésekkel dolgozom. Több, mint 450 lemez, számtalan koncert,koncert DVD hangmérnökeként ajánlom a stúdiót. Természetesen oktatást is vállalok! Nézz körül az oldalon, és ne habozz!
Visszamutató link a linkcsere linkkatalógusra

Költöztetés, költöztetés Érden
Költöztetés előtt áll és nem tudja hogy kit válasszon? Mielőtt döntene feltétlenül nézzen utána a költöztető cégnek, adószám vagy cégnév alapján. Ezt megteheti az ingyenes cégkeresőkben. Mostanában elég sok "költöztető cég" alakul rutin, engedély és hivatalos cég nélkül. Vigyázzon, ne essen csapdába! A fillérekért szállító "költöztetők" nem biztos hogy a legolcsóbb, legjobb megoldás. Ha bekövetkezik a baj, akkor Ön nem tud semmit sem csinálni egy nem létező cég ellen. Bízza a költöztetést hivatásos költöztető cégre! Látogasson el honlapomra és ott minden információt megtalál cégünkről. A szükséges engedélyek, biztosítások és tapasztalat birtokában garantáljuk a költöztetés szakszerű, gyors és zökkenőmentes lebonyolítását.

K.K Audio Hangosítás Hangstúdió Fénytechnika Színpadtechnika
K.K Audio és Hangstúdió. Hangosítás Fénytechnika Színpadtechnika: falunap, városi rendezvények, koncertek, karaoke, iskolai rendezvények, konferenciák, találkozók, termékbemutatók, divat bemutatók, sport események, autó bemutatók és minden más amihez hangosítás, fénytechnika vagy színpadtechnika szükséges! Kedvező áron, profi kivitelezéssel, korrekt, rugalmas hozzáállással állunk az Ön rendelkezésére! Hangstúdió: zenekaroknak, előadóknak, zenészeknek lemez és demo lemez hangstúdió és koncert felvétel készítése, editálása, masterelése. További hangstúdió szolgáltatások: reklámspot, rádióspot, reklámfilm, rövid kisfilmek készítése, kész felvételek vágása, editálás, masterelés, filmek feliratozása, kisfilmek szinkronizálása.

Lakáshitel, Építési hitel, Lakás felújítási hitel
Sok éves tapasztalatunk alapján elmondható, hogy a lakáshitel nem pusztán tőke és kamat, hanem döntések sokasága. Természetesen bármilyen hitelt is veszünk fel, annak jövőbe mutató hatásait nem lehet reálisan felmérni, de mégis irányokat, stratégiákat felállíthatunk.A lakashitelnet.hu a hitelfelvételéhez irányt mutat és stratégiát állít fel. Megmutatja Önnek 14 bank által kínált lehetőségeket és kiválasztja azt a 4 ajánlatot, amely a leginkább a hitelügylethez illeszthető, vagyis személyre szabott megoldás.

Dr.Lábbeli Cipőjavító Piliscsaba
Lábbelik teljeskörű javítása cipész műhelyünkben,bármilyen cipő is legyen, akár cipőjavítás, csizmajavítás, papucsjavítás, szandáljavítás, bakancs ragasztása javítása.Táska javítás, cipzár javítás, cipzár csere. Cipő ragasztás, folt, talpalás (javítás és teljes cipőtalp csere), cipősarok javítás, új cipősarok csere, fekete színű cipőfestés, cipők bélése (talp, hátsó bélés), stoppolás (cipőlyuk), szártoldás, szárszűkítés és levágás.Cipész műhelyünkben vállaljuk táskák javítását, cipzárok javítását illetve cseréjét. Bármilyen táskán esett problémát kijavítunk, legyen szó szakadásról, lyukról vagy töredezett pántról. Táska belső felújítása szintén megoldható.Cipőtágítás hosszában és széltében, csúszásgátló felragasztása, ringli javítás, (cipőfűzőnek lyuk), kapcsozás (cipőfűző keresztátfűző), glengvas csere (acél merevítőbetét csere)Patent javítás kabátba,nadrágba,farmer gomb csere,zippzár húzoka csere.

 

A Burkolás Ewk weboldalon megtalálhatóak a hidegburkolás csempézés árak. Ingyenes helyszíni felmérés, és árajánlat készítés Budapesten. A burkoló munkák árlistái a következő építőipari szolgáltatásról adnak tájékoztatást az árakról: Normál fal és diagonál padló burkolás, gyári és vágott lábazat rakás, lépcső terméskő burkolás, csempe járolap bontás, kád zuhany beépítés, mosdó pult építés, aljzatkiegyenlítés, vízszigetelés sziloplasztozás, laminált parketta rakás. Burkolás csempézés kedvező áron, itt megtalálható a burkoló árlista, burkolás munkadíj, hidegburkolás árak. A burkolás árak 10 m2 mennyiség felett értendőek. 10 m2 alatti burkolásnál az ár megbeszélés alapján történik. Egyedi minták kivitelezése helyszíni felmérés után, megegyezés szerint történik. A Burkolás Ewk célja, hogy az Ön elképzelése megvalósuljon!

 
Hogy a burkolás árak miből tevödnek össze, azt honlapunkon a profi burkolás oldalon tudja áttekinteni. Burkolás előtt nem árt a falat és a betont kiegyenlíteni, hogy a burkoló munka még tökéletesebb legyen. Fürdőszoba, terasz, konyha hidegburkolás előtt győzödjünk meg arról, hogy szükség van-e vízszigetelésre. " Ragasztás és fugázás, ez a Profi Burkolás! "


Duguláselhárító

Takarítás
Bejárónő szolgáltatás, takarítás, iroda takarítás, lakás takarítás, társasház takarítás

RegioHitel.hu

Esküvői fotós, esküvői fotó, rendezvényfotózás


Duguláselhárítás


Randiclub

Esküvői fotózás, esküvői fotó
Asztali nézet